Foredrag om Generation Y, Z & Alpha

Bliv inspireret og få den nyeste viden omkring tiltrækning og rekruttering af Generation Y, Z & Alpha igennem vidensindlæg og foredrag fra CompanYoungs Videnscenter.

Alle foredrag afholdes af vores Teamleder for Insight, Rasmus Lindgaard.

Generation Y, Z og Alpha

Generation Y, Z & Alpha

Hvordan og hvad tænker unge på i dag? Hvad giver mening for dem, og hvordan interagerer de med hinaden, uddannelsesinsitutionerne og virksomhederne?

For blot 10 år siden så verdenen helt anderledes ud, end den gør i dag. Den teknologiske udvikling har medført en højere grad af eksponering, globalisering og flere muligheder. Dette foredrag handler primært om, hvordan den nuværende og fremtidige teknologiske udvikling påvirker unge menneskers tankegang og vaner.

– Send forespørgsel om foredrag

Unges valg af job & uddannelse

Unges valg af job & uddannelse

Hvordan og hvad tænker unge omkring det at skulle vælge en uddannelse og/eller et job? Hvad leder de efter? Og hvad karakteriserer de unge generationer?

CompanYoung afholder dette foredrag med henblik på at dygtiggøre og inspirere medarbejdere/nøglepersoner i forhold til hvordan og hvad, unge tænker omkring uddannelse og job.

– Send forespørgsel om foredrag

Ledelse af unge

Ledelse af unge

Hvordan arbejder unge i dag? Hvordan ser de på deres arbejdsgiver, og hvad skal man have i tankerne som arbejdsplads, der gerne vil tiltrække unge medarbejdere

Dette foredrag bliver afholdt med henblik på at dygtiggøre og inspirere medarbejdere/nøglepersoner, i forhold til hvordan unge tænker omkring arbejdsmarkedet, deres job og deres forhold til både kollegaer og ledelsen.

– Send forespørgsel om foredrag

Interesseret i foredrag?

Send en forespørgsel via nedenstående formular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

                

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her