En samling af topmotiverede og ambitiøse specialister

Hvad er vi?

CompanYoung er en 360° samarbejdspartner, der hjælper hhv. virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer med at tiltrække, udvikle og fastholde unge. Vores kompetencer og erfaringer spænder bredt, men alt hvad vi laver er med afsæt i vores unikke viden om unge. En unik viden der er opbygget igennem mere end 12 års erfaring, og som indsamles, bearbejdes og udgives igennem vores videnscenter.

Hvem er vi?

Vi er en samling af topmotiverede og ambitiøse specialister, som brænder for at skabe de bedst mulige rammer for, at unge vælger den rette uddannelses- og karrierevej, og efterfølgende realiserer deres fulde potentiale. Til gavn for den enkelte unge – såvel som den uddannelsesinstitution eller virksomhed, den unge befinder sig i. Det har vi sågar udpenslet i vores Purpose, som danner grundlag for alt, hvad vi gør.

“Vi hjælper unge og organisationer med at mødes og udvikle sig – sammen”

Vores Purpose og vores værdier Ydmyghed, Ambitioner, Passion, Nysgerrighed og Resultatorienteret udgør til sammen vores DNA og kultur – men også den måde vi tilgår vores kunder.

Du kan møde hele vores team her, eller også kan du læse mere om, hvordan det er at arbejde hos CompanYoung her (Her kan du også chatte med nuværende medarbejdere).

CompanYoungs tidslinje

2008

Ideéen fødes

I 2008 får Daniel en idé om at etablere en jobportal. En jobportal der skulle hjælpe unge i Nordjylland med at finde et fritidsjob.

Denne idé blev til virkelighed i samarbejde med Kevin, og jobportalen XYW.dk så dagens lys.

2009

Elevplads.dk etableres

Efter ét års hårdt arbejde måtte makkerparret erkende, at nichen var for snæver, og virksomhedernes ønske om at bruge penge på at annoncere efter fritidsjobbere var meget lille.

Derfor skiftede vi fokus til elevpladser. Dette kulminerede, da man i august 2009 lancerede Elevplads.dk. En jobportal der stadig er en del af virksomheden den dag i dag.

2010

Første Young Employer Branding kampagne

På trods af at Elevplads.dk opnåede hurtig succes blandt den unge målgruppe, og mange virksomheder annoncerede efter elever herigennem, oplevede vi stadig et stort tab, når de interesserede elever blev sendt videre til virksomhedens egen side.

Her opdagede vi hurtigt, at der var potentiale.

Derfor begyndte vi at “pitche” de første Young Employer Branding kampagner. Det kom der hurtigt interesse for – og salget tog fart.

2011

Første uddannelsesmarketing kunde

Efter vi havde opbygget god erfaring med at lave tiltrækningskampagner for virksomheder, besluttede vi os for at prøve kræfter med uddannelsesmarkedet.

Vi startede med efterskolerne, hvor vi hurtigt fik stor succes. Senere hen har vi udbredt vores kundeskare til at favne landets erhvervsskoler, gymnasier, højskoler og universiteter.

2012

Bureauet CompanYoung

I 2012 gik CompanYoung fra at være en jobportal til at være et bureau, der beskæftiger sig med tiltrækning og rekruttering af unge. Arbejdet er på dette tidspunkt baseret på vores tidligere erfaringer, samt det faktum at vi selv er en del af den unge målgruppe.

2014

Softwarehuset CompanYoung

I vores arbejde med tiltræknings- og rekrutteringskampagner oplevede vi ofte, at der var uudnyttet potentiale og mulighed for at opnå endnu større effekt af aktiviteterne.

Derfor besluttede vi i 2014, at vi for alvor skulle tage teknologien til os. Derfor begyndte vi at udvikle softwareværktøjer, der kunne understøtte vores arbejde – med henblik på at skabe endnu bedre resultater for vores kunder.

2016

Videnshuset CompanYoung

Efterhånden som tiden gik, og vi blev ældre, besluttede vi os for at sætte “Viden om unge” på agendaen, for at være sikre på at vi fortsat kendte de unge – helt ned til mindste detalje.

Derfor etablerede vi vores eget videnscenter. Et videnscenter som den dag i dag giver os den nyeste viden om de nyeste trends og tendenser blandt unge.

2018

Full service CompanYoung

Nu er CompanYoung en full-service virksomhed. Vores kompetencer spænder bredt, og vi VED, hvordan man skal tiltrække og rekruttere unge. Vi spiller på mange tangenter for at opnå de bedste resultater.

2019

Brede sektorkoncepter

CompanYoung begynder at fokusere på at udvikle og udbrede koncepter, der kan gå på tværs af en hel sektor. Dette er med henblik på at skabe effektive ydelser til en lavere pris.

2021

CompanYoung køber Edura og etablerer to nye forretningsområder

CompanYoung udvider sine kompetencer således at fokus ikke alene er på “tiltrækning”, men også på alt der sker efter de unge er startet.

Til det opretter CompanYoung to nye forretningsområder; Experience og Business Operations, som sikrer, at CompanYoung kan assistere kunder 360°.

Dermed står CompanYoung på tre ben:

  • Attraction
  • Experience
  • Business Operations

Kompetencerne blev opnået gennem opkøbet af konsulenthuset Edura.

En leder er ikke bedre, end medarbejderne synes

Derfor vægter vi ledelse i CompanYoung utrolig højt. I spidsen af CompanYoung står et team, der brænder for vores niche, for vores kunder og vores medarbejdere.

Kevin er CEO i CompanYoung og har ansvaret for virksomhedens administration og udviklingsafdeling. Kevin har i hverdagen mange roller, hvilket bl.a. inkluderer den tekniske projektledelse på både kundecases og interne udviklingsprojekter.

Anders er CCO i CompanYoung og har ansvaret for virksomhedens salg og produktmix. Anders bruger en stor del af sin tid ude hos vores største kunder med rådgivning af den optimale tiltrækningsstrategi ift. den unge målgruppe.

Kevin Rebsdorf CompanYoung

Kevin Rebsdorf

CEO & Founder
(+45)22282321 [javascript protected email address] Linkedin
Anders Bøegh CompanYoung Anders Bøegh CompanYoung

Anders Bøegh

COO
(+45)24963501 [javascript protected email address] Linkedin

Priser & Awards

“Det er ikke for at prale, men vi kickflipper vildt” – Razz

Tag Fat – 2013
Brains Business Award – 2014
Børsen Gazelle – 2015
Børsen Gazelle – 2016
Børsen Gazelle – 2017
Børsen Gazelle – 2018