Skab awareness hos de unge på YouTube

Fortæl jeres historie fra et ungt perspektiv

Elevplads TVEfterskole TV og Ungdomsuddannelse TV er CompanYoungs Youtube-kanaler, hvor I kan få jeres historie fortalt fra et ungt perspektiv. Som et af de mest populære medieplatforme hos unge, kan I ikke undgå at skabe synlighed omkring jer og tiltrække det unge segment.

Vores to kanaler er således en platform, hvori der er et stort tiltrækningspotentiale, fordi de giver jer adgang til fortælle og dele jeres unikke historie med de unge. I kan gennem dem vise den side af jer, som udefra ikke umiddelbart kan ses. De er derfor et effektivt værktøj i jeres rekruttering af de unge talenter, som ønsker et større indblik i jer, for at kunne træffe deres valg.

Ét af kanalernes grundlæggende styrkepositioner er vores youtubere: Dennis og Mika. Med dem kan I få den personlige, nærværende og ikke mindst autentiske fortælling om jer, som de unge kan relatere til. At have rollemodeller, som de unge kender, i jeres videofortælling, er fordelagtig, hvis I skal have et stærkt brand, som de unge kan se sig selv i. Hvis I vil ses fra de unges synsvinkel, kan vores youtubere således være den perfekte indgang.

 

Elevplads TV


Video fra Elevplads TV

Med Elevplads TV kan I hjælpe de unge med at komme helt ind bag titlerne, elev, lærling og trainee og skabe indblik i, hvad de forskelliges hverdag indebærer. På den måde kan de unge i højere grad gennemskue, hvad der er interessant ved den elevtype, I har i jeres virksomhed. Vores youtubere vil besøge jer og fortælle jeres historie, hvad enten det involverer at følge en elevs hverdag, tale med medarbejdere og afprøve forskellige arbejdsopgaver.

Efterskole TV


Video fra Efterskole TV

Med Efterskole TV kan I vise, hvad jeres skole har at tilbyde gennem youtuberens unge, friske vinkel. De unge vil gennem kanalen få et indblik i, hvad der gør jeres efterskole helt særlig, hvad enten det er jeres spændende linjer, jeres tætte sammenhold eller jeres hyggelige værelser.

 

Fælles for begge vores Youtube-kanaler er, at I kan formidle jer på en helt ny måde og vise de unge, hvem I er, hvad I er gode til og hvad der fedt ved at være hos jer. De er således det redskab, I skal bruge, hvis I vil være først med det nyeste.

Youtube er en af de mest populære medier blandt unge.

Med Elevplads TV og Efterskole TV kan I nå ud til de unge, som i høj grad bruger sociale medier til at træffe deres uddannelsesvalg.

 

 

86%
af de unge benytter sig af Youtube
54,5%
vil gerne lære om deres uddannelse på Youtube
38%
har søgt efter videoer om efterskoler på Youtube, før de blev skrevet op

Vil du høre mere om vores YouTube-kanaler?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om vores YouTube-kanaler, og hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.