Styrk branchens talentpipeline gennem målrettet kommunikation

Vi hjælper brancheorganisationer med målrettede kommunikationskampagner, der øger interessen for at uddanne sig og arbejde i branchen

Et godt image er essentielt for en branche. Et godt brand skaber nemlig interesse blandt de unge og sikrer, at jeres branche får så bredt et kandidatudvalg som muligt. De unge er branchens vækstmotor – det er dem, der skaber fremtiden.

Hos CompanYoung har vi mange års erfaring med at hjælpe brancheorganisationer i deres planlægning og eksekvering af kampagner, der har til formål at vække de dygtige unges interesse og skabe et image, der er i overensstemmelse med branchens ønsker.

Vi ved samtidig, hvordan branchekampagner skal strikkes sammen for at skabe så meget værdi som muligt for medlemsvirksomhederne og uddannelsesinstitutionerne.

Vi hjælper brancher med strategisk tiltrækning

Vores velafprøvede metode sikrer, at der bliver skabt værdi for hele branchen. Vi sørger for, at hvert kampagneelement er gennemtænkt og har en betydning for kampagnes helhed. På den måde skaber vi værdi for branchen som helhed, virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne.

Bureau

Vi udtænker og eksekverer effektfulde tiltræknings- og rekrutteringsstrategier og kampagner

Indsigt

Vi indsamler, bearbejder og publicerer viden omkring Generation Y, Z & Alpha

Teknologi

Vi udvikler værktøjer og teknologi der understøtter, effektiviserer og forbedrer tiltrækning og rekruttering af unge

Interaktion

Vi skaber, øger og optimerer den direkte interaktion med den unge målgruppe

Vi hjælper bl.a. brancheorganisationer med:

Et udpluk af brancheorganisationer som vi har hjulpet med imagekampagner

Vores erfaring og produktbredde skaber stærke branchekampagner

Vi har stor erfaring, når det kommer til samarbejde med brancheorganisationer. Vi har gennem mange år arbejdet med vidt forskellige brancheorganisationer – derfor ved vi, hvad der fungerer bedst for lige netop jer. Samtidig har vi udviklet produkter til specifikt at understøtte branche i deres tiltrækningsarbejde.

Jarl Linder

Senior Client Manager
(+45)22734000 [javascript protected email address] Linkedin

Følg med i de nyeste tendenser

Hold dig opdateret på de nyeste tendenser blandt de unge generationer og styrk dermed processerne for tiltrækning af unge til din branche. Vores artikler er baseret på den viden, vores GenerationLab indsamler om unge menneskers adfærd, holdninger og valg i forhold til relevante emner indenfor tiltrækning og rekruttering af unge mennesker.

BLOG

Se hvordan vi har arbejdet med andre brancheorganisationer

I vores casesektion kan du udforske nogle af de samarbejder, vi har haft med andre brancheorganisationer. Bliv inspireret til hvad vi kan hjælpe din organisation med.

Skal vi styrke jeres branche?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.